Eindgebruiker?

Als groothandel levert Hoenderop uitsluitend aan dealers.

Neem contact op voor een leverancier bij u in de buurt.

Vernieuwend en vertrouwd

Hoenderop is een technische groothandel in scheepsbenodigdheden voor de beroepsvaart. Het karakter van de organisatie wordt gekenmerkt door traditionele waarden, die samengaan met constante vernieuwing: vertrouwde kwaliteit in een innovatieve setting.

‘De beste raad is voorraad’

Showroom, magazijn en kantoorfaciliteiten zijn verenigd in een groot bedrijfspand, gelegen aan de Ridderkerkse Boelewerf. Onder het motto ‘de beste raad is voorraad’ beschikt Hoenderop over een breed assortiment, direct uit voorraad leverbaar. Van stuurstoelen, pompen en touwwerk tot pakkingen, loopplanken, trossenbakken en nog veel meer. De voorraad wordt continu afgestemd op de vraag van de dealers, waardoor effectieve levering is gegarandeerd.

Team Hoenderop

Hoenderop biedt vakkundige service, die naadloos aansluit op het productassortiment. Samengestelde artikelen, zoals een oil spill kit en ADN-kist, worden zorgvuldig voorbereid voor uitlevering en in de technische ruimte worden stuurstoelen en pompen getest, geassembleerd en gerepareerd. Het team van Hoenderop bestaat uit professionals met maritieme expertise; zij hebben aan een half woord genoeg, denken graag mee en adviseren over tal van productsoorten en toepassingen.

Succesformule

In de loop der jaren heeft Hoenderop een goede reputatie opgebouwd en weet zich te onderscheiden dankzij marktgericht voorraadbeheer en innovatieve productontwikkeling.

Actuele voorraad, technische ondersteuning en persoonlijke service. Hoenderop heeft alles in huis!